RUMP webbouw.eu

website ontwikkeling & advies

t: 06 246 534 78

e: info@webbouw.eu

 


Website & webshop

Website of webshop en CMS op maat gemaakt

RUMP.webbouw levert maatwerk in de bouw van websites en webshops met een eenvoudig en flexibel Content Management Systeem. Uw unieke website op maat gemaakt zonder ontwerp-sjabloon dat al gebruikt wordt door vele anderen. Met het 'RUMP CMS' beheert u uw website zonder de poespas die de standaard systemen met zich meebrengen. Dit Nederlandstalige systeem is in-huis ontwikkeld en bevat geen plug-ins of extensies van derden zodat uw website schoon is van mal-ware en u de controle heeft over wat er op uw website of in uw webshop gebeurt.

 

RUMP website

Uw website op maat, voor- en achterkant

Een website op maat bouwen betekent het ontwikkelen van een vormgeving die aansluit bij uw bestaande of gewenste huisstijl. Na een goed doordachte conceptfase moet de website ontworpen worden. Belangrijk daarbij is het denken vanuit de bezoeker van de website en het toepassen van het idee in een goed werkende website. De zogenaamde 'voorkant' van de site wordt bepaald door sjablonen (templates) die afhankelijk zijn van wat de webpagina moet tonen of kunnen doen op desktop computer en smartphone. Het ontwerpen en programmeren van de templates (in HTML en CSS) vergt bij het opzetten van een website de meeste tijd omdat daarmee de identiteit van de uw website bepaald wordt en die is voor elke website anders.

De 'achterkant' van uw website is er voor u of uw medewerkers die de inhoud van de website bijhouden. Dit beheersysteem (CMS) moet eenvoudig werken met zo min mogelijk onnodige opties of verwarrende technische zaken. Zowel de voor- als achterkant wordt op maat gemaakt dus zonder standaard templates die uw website eruit doet zien als zoveel andere. En geen beheersysteem als WordPress dat er vanuit gaat dat u zelf de webtechneut bent die alles van websites afweet.

 

Uw webshop zonder poespas

RUMP webshop

Een goede webshop laat klanten eenvoudig een bestelling plaatsen maar zorgt ook voor een snelle verwerking van de bestelling. De RUMP webshop is een Nederlands systeem ontwikkeld voor de Nederlandse praktijk en regelgeving.

De RUMP webshop is een module in het RUMP CMS die dus probleemloos is te integreren in uw website. Voor een veilige afhandeling betalen uw klanten via een payment provider als Mollie; zij leveren iDeal, creditcard vele andere betaalopties. Verder gebeurt alles in uw webshop via in-huis ontwikkelde programmatuur. Dus geen plug-ins of scripts van derden die andere belangen hebben dan die van u.

 

Naast de RUMP webshop zijn er modules voor nieuws-pagina's, presentaties, een agenda of welke andere denkbare functie u uw website wilt geven.