RUMP webbouw.eu

website ontwikkeling & advies

t: 06 246 534 78

e: info@webbouw.eu

 


Webdevelopment

Oplossingen voor uw speciale wensen

Een interactieve website kan uw werkprocessen eenvoudiger maken. Denk aan een eenvoudig werkende webshop maar ook aan goed doordachte inschrijfformulieren, een online rooster voor uw werknemers of reserveringssysteem voor bezoekers.

RUMP's   webdevelopment biedt snelle en service-gerichte antwoord op uw specifieke vragen waar geen standaard oplossingen voor zijn. Betaalbare website ontwikkeling en direct contact met de programmeur voor nazorg zolang dat nodig is.

 

Uw website, uw RUMP-CMS

Om zelf uw website te kunnen vullen en beheren is een Content Management Systeem nodig. Deze 'achterkant' van uw website zorgt ervoor dat de instellingen en inhoud van uw website in een database worden opgeslagen. Een goed en veilig CMS zorgt hiervoor op een zo eenvoudig mogelijke manier zodat u uw verhaal kwijt kunt zonder lastig gevallen te worden met technische bijzaken.

 

Het RUMP-CMS is niet gebaseerd op een standaard systeem zoals WordPress of Joomla! maar volledig in-huis ontwikkeld, in het Nederlands! Daarmee wordt maatwerk geleverd en blijft onnodige poes-pas achterwege. U heeft daarbij een beheersysteem dat niet om de haverklap om updates vraagt. Het RUMP CMS is ontwikkeld om aan de gevraagde functies te voldoen en u niet te overladen met mogelijkheden die u nooit zult gebruiken. Dit bespaart de gebruiker veel onnodige opties en functies die een beheersysteem onoverzichtelijk, en uw website traag maken. Daarbij kunnen er naar wens specifieke functies ontwikkeld worden.

 

De flexibiliteit van dit systeem zorgt ervoor dat uw specifieke wensen snel en op maat ontwikkeld kunnen worden.

U betaalt geen licentiekosten, alleen eenmalig de aanschaf van het systeem en de kosten van de bouw van uw website. Uiteraard hoort nazorg met een directe service, ook als de website geleverd is, daar bij.

De kosten zijn exclusief de hostingkosten van de website. Omdat uw domeinnaam en uw e-mail ook via uw webhost geregeld worden is het verstandig om een zelf een contract met een webhost aan te gaan en zo direct eigenaar te zijn van uw domeinnaam. Uiteraard wordt u bij deze keuze van het meest geschikte webhosting-pakket en de aanvraag van uw domeinnaam desgewenst geholpen, zodat u hier niet te veel voor betaalt en het eenvoudig is geregeld.