RUMP.website & webshop

Uw website of webshop en CMS op maat gemaakt

RUMP website

RUMP.webdevelopment is sinds 1999 gespecialiseerd in webdesign en websitebouw met directe service in technische ondersteuning en advies. Met als basis een flexibel Nederlandstalig Content Management Systeem waarmee websites en webshops op maat gebouwd kunnen worden. Dit in-huis ontwikkelde CMS kan met allerlei extensies uw website laten doen wat u wilt.

 

Website

Een website op maat bouwen betekent het ontwikkelen van een vormgeving die aansluit bij uw bestaande of gewenste huisstijl. Belangrijk daarbij is het denken vanuit de bezoeker van de website. Na een goed doordachte conceptfase moet de website ontworpen worden. Deze "voorkant" van de site wordt bepaald door sjablonen (templates) die afhankelijk zijn van wat de webpagina moet tonen of kunnen doen op desktop computer en smartphone. Het ontwerpen en programmeren van de templates (in HTML en CSS) vergt bij het opzetten van een website de meeste tijd omdat daarmee de identiteit van de uw website bepaald wordt en die is voor elke website anders.

Webshop

RUMP webshopEen prettige webshop laat klanten vloeiend een bestelling plaatsen maar zorgt ook voor een duidelijke verwerking van de bestelling. De RUMP webshop is een Nederlands systeem ontwikkeld naar de wensen uit de praktijk.

De webshop is een module in het RUMP CMS die dus probleemloos is te integreren in uw website. Rabobank Omnikassa is de standaard betaalmethode waarmee uw klanten kunnen afrekenen met zowel PIN als creditcard. Oplossingen voor andere Payment Service Providers zijn echter geen probleem.

Enkele webshops die ons systeem gebruiken:

Reageer

Name:
Naam*:
E-mailadres*:
Telefoon:
Uw reactie:
*Verplicht in te vullen