RUMP Content Management Systeem

No-nonsense website beheer

Om zelf uw website te kunnen vullen en beheren is een Content Management Systeem nodig. Voor deze "achterkant" van de website zorgt ervoor dat u de instellingen en inhoud van uw website in een database kunt opslaan. Voor veel mensen is dit abracadabra en dus moet een CMS veilig maar zo eenvoudig mogelijk zijn.

Het RUMP-CMS is niet gebaseerd op een standaard systeem zoals WordPress of Joomla! maar volledig in-huis ontwikkeld. Zodoende kan er exact maatwerk geleverd worden en blijft onnodige poes-pas achterwege. Daarbij heeft u een beheer-systeem dat niet om de haverklap om updates vraagt! Het RUMP CMS is ontwikkeld om aan de gevraagde functies te voldoen en u niet te overladen met mogelijkheden die u nooit zult gebruiken. Dit bespaart de gebruiker veel onnodige opties en functies die een beheersysteem onoverzichtelijk, en uw website traag maken. Daarbij kunnen er naar wens specifieke functies ontwikkeld worden.

RUMP CMS paginaRUMP CMS instellingenRUMP CMS projecten

U betaalt geen licentiekosten, alleen eenmalig de aanschaf van het systeem en de kosten van de bouw van uw website. Dit is echter exclusief de hostingkosten van de website. Omdat uw domeinnaam en uw e-mail ook via uw webhost geregeld worden is het verstandig om een zelf een contract met een webhost aan te gaan. Uiteraard helpen wij u graag bij deze keuze van het meest geschikte webhosting-pakket  en de aanvraag van uw domeinnaam zodat u hier niet te veel voor betaalt.

Het RUMP-CMS is een content management systeem dat kan worden uitgebreid met diverse modules:

  • webshops
  • foto-presentaties
  • project-pagina's
  • blog- of berichtenpagina's
  • agenda-pagina's
  • uitgebreide formulieren

Met de flexibiliteit van dit systeem kunnen allerlei specifieke wensen op maat ontwikkeld worden. Met dit no-nonsense CMS kunt u uw website of webshop eenvoudig beheren zonder allerlei opties die u nooit zult gebruiken.